Vraag

Wat is de status in Saalbach-Hinterglemm ten aanzien van het Corona virus?

  • 13 maart 2020
  • 2 reacties
  • 1933 Bekeken

Morgen zouden wij met de auto afreizen voor een skivakantie naar Saalbach-Hinterglemm in Oostenrijk. Op de website van TUI is niets te vinden over de status van het gebied.

Daar er bij TUI op de Website NIETS wordt vermeld en TUI ook gewoon niet bereikbaar is. Vanmorgen om 09:00 uur het nummer van 070-3071111 gebeld voor nog aan te vangen vakanties m.b.t. tot het Coronavirus en daar na 1 uur nog niemand aan de lijn gehad.

Vanmorgen maar zelf het hotel gebeld en daar kregen wij te horen dat het hele skigebied dit weekend dicht gaat en dat hotels dicht gaan en dat gasten aanstaande maandag nar huis worden gestuurd.

Hoe moeilijk kan het voor TUI zijn om op de website per gebied aan te geven wat nu de status is???

 


2 reacties

Inmiddels telefonisch contact gehad met TUI en de Skivakantie naar Saalbach-Hinterglemm is door TUI geannuleerd. Wordt nu verder op de website van TUI gecommuniceerd

Reputatie 3
Badge +2

Beste Pegasus, 

Je bent ons te snel af 🙂 We zijn sinds vanochtend alle reizigers tot en met 12 april die o.a. naar Oostenrijk afreizen aan het benaderen om door te geven wat de gevolgen zijn. Fijn om te horen dat het in jouw geval opgelost is.

Mocht er toch nog iets zijn wat onduidelijk is, laat het ons weten. Onze website wordt inderdaad regelmatig geüpdatet.

Met vriendelijke groet,

Michael

Reageer