Vraag

Welke landen zijn boekbaar voor eind juli of augustus?

  • 7 mei 2020
  • 1 reactie
  • 57 Bekeken

Hi, ik wil graag weten, normaal gaan we mei en augustus op een zonvakantie, Mei gaat niet door(geen booking gemaakt). Maar we willen weten, is er een lijst met huidig informatie om te weten welke landen we zullen kunnen boeken voor eind julie of Augustus. We denk aan het volgende: Spanje balearean eiland, canarische eilanden, kos / creta. is het dan mogelijk om te boeken voor Augustus en wel ook doorgaat (niet annuleer) We maken onze planning nu, vrije dagen enz. zo het maakt een groot verschil. we weten niet welke nieuwe beperkingen er zijn in andere landen, og komt het wel goed nog? Dank je wel


1 reactie

Reputatie 4
Badge +4

Hi @Phil,

Bedankt voor je berichtje en welkom op de TUI Community! Wat leuk dat jullie al inspiratie aan het opdoen zijn voor een vakantie :sun_with_face: 
Momenteel hebben we geen lijst met landen die weer ‘opengaan’ vanaf eind juli/begin augustus. Onze reizen gaan voorlopig na 28 mei gewoon door, welke reizen boekbaar zijn kun je zien door middel van een filter op de website. Ik heb deze er hier voor jullie even opgezet zodat je alle boekbare vakanties op een rijtje hebt staan! :blush:

Beperkingen van landen waar wij onze reizigers onderbrengen, houden wij samen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken nauw in de gaten. Als daar aanvullende informatie over komt, zullen wij dit uiteraard verwerken op onze website en in onze reizen. 

Groetjes, Demi

 

Reageer