We mogen weer naar Denemarken!

  • 10 juli 2020
  • 0 reacties
  • 82 Bekeken

Reputatie 2

Yes, Denemarken staat weer in het lijstje van ‘gele’ bestemmingen. Wel is het belangrijk dat je een paar richtlijnen in acht neemt. Zo is het belangrijk dat je minimaal 6 nachten een verblijf hebt geboekt, anders wordt je de toegang tot Denemarken geweigerd. Onze collega Davey heeft met zijn gezin een rondje Billund gemaakt om te kijken hoe een corona-proof Denemarken vakantie er op dit moment uit ziet.

Voor de laatste ontwikkelingen van de genomen maatregelen en regels in Denemarken verwijzen wij graag naar deze website en de TUI informatiepagina over Denemarken.

 

LEGOLAND

Het park is ‘gewoon’ geopend. Heb je een verblijf bij LEGOLAND Hotel, LEGOLAND Holiday Village of Lalandia Billund geboekt met een entreebewijs of resortpas inclusief dan is het niet noodzakelijk je nogmaals te registreren. Wordt LEGOLAND een dagtrip dan reserveer je vooraf je kaartje. In het park zelf hebben ze voldoende maatregelen genomen. Zo houd je afstand in de wachtrijen, heb je overal de mogelijkheid tot het reinigen van je handen en wordt er een maximum aantal bezoekers toegelaten. Dit jaar zou een nieuw gedeelte van het LEGOLAND Park geopend worden. Maar mede omdat er geen materiaal geleverd kon worden tijdens de corona periode wordt de opening hiervan uitgesteld.


Kijk onderstaand interactief filmpje voor meer informatie:

 


Lalandia Billund

Het Aquadome is verantwoord geopend. De openingstijden zijn verruimd en tot nu toe is het met verspreid toegang verlenen mogelijk om iedereen een leuke dag te bezorgen. Ditzelfde geldt ook voor Monky Tonky Land.

Winkels en bepaalde restaurants in Lalandia zijn geopend en kies je liever voor afhaal is er ook een ruime keuze. Op dit moment is het niet noodzakelijk om te reserveren voor een diner. Lalandia Billund volgt de officiële richtlijnen op de voet en handelt hier ook naar. Al wandelend door Lalandia is dit overal te zien. Je ziet afstandmarkeringen, borden, desinfectie en door de speakers klinken volop richtlijnen.

 

LEGO House

Met maximaal 600 gasten per dag is LEGO House weer open voor haar gasten. Vooraf reserveer je je kaartje bij TUI. Kies alvast je dag uit en je bent gegarandeerd van entree.

 

GIVSKUD ZOO

De standaard richtlijnen worden gehanteerd en vooraf reserveren is hier niet noodzakelijk. Activiteiten die aanraking vereisen zijn momenteel gesloten. Alle paden zijn ingericht met looproutes, zo waarborg je de 1,5 meter. ‘Even teruglopen’ is helaas niet mogelijk. Sommige activiteiten hanteren een wachtrijnummer systeem maar dat wijst zich vanzelf. Overal zijn hand desinfectiepunten geplaatst.


WOW Park

Het nieuwe klimpark is geopend, echter met de aanvullende maatregelen. Actuele richtlijnen vind je hier en kijk ook onderstaand instructiefilmpje.

  

 

Lees ook de verhalen van onze collega's die alvast OostenrijkItaliëNederland en Frankrijk voor je hebben verkend.


0 reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Reageer