Vraag

versoepelde betalingsregeling voor reizen tot 27 aug.

  • 13 juli 2020
  • 1 reactie
  • 44 Bekeken

versoepelde betalingsregeling voor reizen tot 27 aug. Wij vertrek 17 sept naar Turkije en zouden restant eind juli moeten voldoen. Is hier ook al een uitzondering voor gemaakt?


1 reactie

Reputatie 5
Badge +1

Hoi Ferdy,

Hopelijk hebben we binnekort duidelijkheid over per wanneer we onze reizen naar Turkije weer kunnen opstarten. Om onze klanten in deze onzekere tijd zoveel mogelijk tegemoet te komen, hebben we tijdelijk onze betalingstermijn versoepeld naar 3 weken voor vertrek voor boekingen met een vertrek tot en met 27 augustus 2020.

Je geeft aan dat je op 17 september vertrekt. Als je 6 weken voor vetrek de volledig reissom moet hebben voldaan, zou dat dus op 6 augustus zijn. Ik raad je aan om tegen die tijd nog even te kijken of de versoepelde betalingstermijn dan is verlengd. 

We begrijpen dat je twijfelt of jouw reis wel door kan gaan. Ook voor ons is het nu lastig om hier een inschatting in te maken. Daarnaast hebben we ook onze omruilgarantie versoepeld, waarmee je maximaal twee keer je reis kunt omboeken naar een nieuwe vertrekdatum of bestemming. Kijk voor meer informatie op: https://www.tui.nl/garanties/omruilgarantie/

Groeten,

Tessel

Reageer