Sticky

Onze winkels zijn tijdelijk gesloten

  • 17 maart 2020
  • 0 reacties
  • 270 Bekeken

Reputatie 2
Badge
  • Community Manager
  • 75 reacties

Beste klanten,

Zoals je hebt meegekregen heeft het coronavirus impact op ons allemaal. De overheidsmaatregelen zijn zeer ingrijpend voor zowel het openbare als het sociale leven. Deze maatregelen hebben ook impact op TUI en de manier waarop wij voor jou als klant bereikbaar zijn. Daarbij geldt altijd: de gezondheid en veiligheid van onze klanten én onze medewerkers staat centraal.

We vinden het heel belangrijk om bereikbaar te blijven, juist in deze tijden. Wij willen door blijven gaan met het bieden van onze persoonlijke service, waarin jouw behoeftes als klant zoals altijd centraal staan. Samen blijven we zoeken naar die perfecte bestemming die past bij jouw wensen, op het moment dat het jou uitkomt. Ook als je je geboekte vakantie wil omboeken of verzetten kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden.

We hebben besloten om onze winkels per 17 maart 2020 tijdelijk te sluiten en onze dienstverlening volledig telefonisch en per mail te verlenen.
 

We doen ons uiterste best om je zo snel en goed mogelijk te woord te staan. Zoals je zult begrijpen zijn er veel vragen, waardoor de wachttijd soms iets langer is dan je van ons gewend bent. Je kunt ons helpen door voordat je belt, te kijken naar onze speciale veelgestelde vragen pagina: https://www.tui.nl/coronavirus-faq/.

Bedankt voor het vertrouwen in ons en onze winkels. We blijven voor je klaar staan op de vertrouwde wijze. Alleen op dit moment via de digitale of telefonische weg. Laten we goed voor elkaar blijven zorgen, zodat we straks samen weer van zon, zee en andere leuke dingen kunnen genieten!

Met vriendelijke groet,

Team TUI Nederland


0 reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Reageer