Vraag

Kunnen we 25 juli vertrekken naar Turkije?

  • 6 juli 2020
  • 1 reactie
  • 80 Bekeken

Goedemorgen,

Wanneer komt er beslissing over de vakanties naar Turkije ? Ik snap dat het allemaal erg lastig is , maar op een bepaald moment moeten mensen weten waar ze aan toe zijn toch . Gaan we wel , of gaan we niet ? Onze reis naar Kusadasi staat gepland op 25 juli . Nu 20 dagen van te voren willen wij graag weten hoe of wat . Niemand heeft een duidelijk antwoord .


1 reactie

Reputatie 5
Badge +1

Beste Ssun,

Via deze pagina kun je informatie vinden over alle bestemmingen die TUI weer aanbiedt, vanaf wanneer en wat de maatregelen voor deze bestemming zijn. Ik zie hier ook dat we vanaf 22 juli weer naar Turkije gaan vliegen, maar ik durf niet te zeggen of dit direct alle bestemmingen in Turkije zijn. 

Onze medewerkers bij het customer services center doen hun uiterste best om alle klanten zo goed en snel mogelijk te informeren over hun reis. Als er wijzigingen zijn in je boeking dan laten we je dat z.s.m. weten. Je hoeft geen contact met ons op te nemen. Alle reizigers met vertrekdatum t/m 28 juli worden gecontact door een medewerker als er een wijziging is. Wanneer blijkt dat de vakantie niet doorgaat, kunnen zij je ook direct helpen met het omboeken naar een nieuwe datum/bestemming.   

Groeten,

Tessel

Reageer