Vraag

Komen er wel of geen vluchten vanaf Groningen in augustus?

  • 7 juni 2020
  • 3 reacties
  • 94 Bekeken

Op https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/160452/Er-blijft-voor-deze-zomer-weinig-over-voor-Groningen-Airport-Eelde

kun je lezen dat er deze zomer geen vluchten zijn vanaf Groningen naar Gran Canaria :

 

“Bij touroperator TUI klinken soortgelijke geluiden. "Tot eind augustus zullen wij zeker niet vliegen vanaf Groningen", laat woordvoerder Petra Kok weten. "Wat er daarna gebeurt, valt nog niet te zeggen." Dat betekent dat de vluchten naar Gran Canaria (maandag en vrijdag) dus tot nader bericht ook niet doorgaan.”

 

Maar je kunt op dit moment, 4 dagen na het bericht op rtv Drenthe wel nog steeds vakanties boeken vanaf Groningen naar Gran Canaria, in Augustus.

Dat is toch vreemd… Als je nu al weet dat er geen vluchten zullen zijn verkoop je toch niet meer vakanties die je niet waar kan maken?

Of klopt het bericht op rtv Drenthe niet?


3 reacties

Reputatie 4
Badge

Beste @LucasNoah,

Bedankt voor je bericht op onze Community. 

Op dit moment wordt er gefocussed op opstarten via Schiphol, wat natuurlijk al een flinke onderneming is. Ik durf nog niet te zeggen wanneer we wel vanaf Groningen gaan vliegen. Onze website en het aanbod zullen hierop aangepast worden. Op deze pagina zul je meer informatie vinden over onze bestemmingen.  

Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. 

Groet, Daisy 

Inmiddels is nu al bijna 4 weken duidelijk dat er niet gevlogen wordt in juli en augustus van Groningen naar Las Palmas. Toch staat er bij onze boeking nog steeds een vertrek vanaf Groningen…

Wanneer krijgen klanten een bevestiging of de reis door gaat, en als het door gaat, vanaf waar de vlucht dan wel vertrekt?
 

Reputatie 5
Badge +1

Beste LucasNoah,

Of je vakantie doorgaat hangt af van de bestemming en het vluchtschema. Zoals je kunt begrijpen, moet TUI momenteel veel klanten tegelijk informeren over de status van hun vakantie. Omdat iedere vakantie weer anders is, moet per geval bekeken worden wat er mogelijk is. 

Ik weet niet wanneer je precies vertrekt, maar wij zijn nu bezig om klanten te informeren met een vertrek tot en met 28 juli. Klanten met een boeking later in het seizoen vragen wij om nog even af te wachten.

Als je vakantie doorgaat dan nemen wij contact met je op. Je wordt dan ook geïnformeerd over een mogelijke vluchtwijziging of wijziging van luchthaven. Gemaakte kosten voor extra vervoer in het laatste geval kun je declareren.

Vriendelijke groeten,

Tessel

 

Reageer