Een corona-proof vakantie in eigen land...

  • 10 juli 2020
  • 0 reacties
  • 70 Bekeken

Reputatie 2

Ons oude vertrouwde kikkerlandje blijkt een stuk mooier dan we ooit hadden durven dromen. Onder de vele Nederlanders die dit jaar vakantie in eigen land vieren zitten ook veel van onze collega’s. Graag nemen wij je alvast mee in een rondje Nederland.

 

Lees ook de verhalen van onze collega's die alvast OostenrijkItaliëDenemarken en Frankrijk voor je hebben verkend.

 

Droomparken

Jasmin heeft ondanks het Nederlandse weer een heerlijke droomvakantie. Gestart op de Veluwe en nu aan het strand van Zeeland. Zij kan de parken dan ook goed met elkaar vergelijken en vertelt ons dat de RIVM richtlijnen hier erg goed worden nageleefd. Bij ontvangst desinfecteer je je handen, houd je 1,5 meter afstand en er zijn ‘wachtvakken’ bij de receptie. In het zwembad reserveer je een zogenaamd tijdslot. En wel iets om rekening mee te houden, de indoor speeltuinen zijn tot nadere orde gesloten ivm lastige schoonmaak.

 
Slagharen

Ook attractie –en vakantiepark Slagharen is weer geopend. Fun voor het hele gezin! Ook hier zijn de maatregelen goed zichtbaar en aanwezig. Voor het verblijf is het verstandig je vooraf te registreren doormiddel van het invullen van een online contactformulier. Zo heb je zo min mogelijk contactmomenten en check je snel en gemakkelijk in in je bungalow of wigwam. Omdat het park natuurlijk een tijdje dicht heeft gezeten is vooraf alles uitvoerig getest door het personeel. Je kan dan ook met een gerust hart, althans, gerust…. de Gold Rush in. Door het hele park zijn desinfectiepompjes geplaatst en in plaats van schouder aan schouder in de wachtrij wordt ook daar 1,5 meter gehanteerd. Kijk voor meer informatie en instructiefilmpjes eens op dit instructiefilmpje van Slagharen. 


Roompot

In Nederland wordt overal volop aandacht geschonken aan de RIVM richtlijnen. Zo ook bij de prachtige vakantieparken van Roompot. Mark vertelt ons hoe fijn dit is. De incheckprocedure is zo kort mogelijk. Bij de reisbescheiden vind je de contactgegevens van het park. Deze bel je 1 uur voor aankomst en je wordt voor het grootste gedeelte al telefonisch ingecheckt. Bij de faciliteiten wordt, net als bij de meeste parken, een bezoekersaantal gehanteerd. Tijdens check-in word je hiervan goed op de hoogte gebracht. Zo reserveer je bijvoorbeeld voor het zwembad je eigen tijdsblok waarbinnen je gebruik maakt van het zwembad. Soms moet je even wachten. Maar op deze manier respecteer je elkaar en heeft iedereen een zorgeloze vakantie, net als jij.


Vakantiepark Beekse Bergen en Safaripark Beekse Bergen

Anne is met haar gezin in Safaripark Beekse Bergen. Na een snelle check-in krijg je een plattegrond mee met daarom je huisnummer. Door middel van een code krijg je entree tot de woning. Alle jungalows staan ver genoeg uit elkaar om hier de 1,5 meter goed te waarborgen. In de gedownloade APP reserveer je gemakkelijk een tafeltje voor het avondeten of bestel en laat je wat bezorgen. Liever zelf koken? Op het park is een kleine mini market en iets verderop in Hilvarenbeek zit een grote Jumbo supermarkt. Het zwembad reserveer je vooraf en als hier geen plek meer is ga je naar het zwemmeer in Speelland. De meeste attracties zijn hier gewoon geopend, evenals de horeca. Op een regenachtige dag als deze is een autosafari door het park een echte aanrader. Op vertoon van je parkpas krijg je standaard toegang. En met de auto is de 1,5 meter gemakkelijk gewaarborgd.

 

Lees ook de verhalen van onze collega's die alvast OostenrijkItaliëDenemarken en Frankrijk voor je hebben verkend.


0 reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Reageer