Vraag

covidtest

  • 27 juli 2020
  • 1 reactie
  • 43 Bekeken

Hoelang van te voren moet je je aanmelden bij HuisarstenLab wil je op tijd zijn voor je 72/48  en niet te laat te zijn vanwege de toegenomen test drukte!!


1 reactie

Reputatie 2
Badge +1

Hoi @plazaWeer29,

Een afspraak maken is niet nodig, je moet alleen registreren bij HetHuisartsLab. Deze registratie dient per reiziger te worden voldaan. je kunt na registratie, tijdens het spreekuur op iedere locatie in Nederland terecht.

Op deze pagina kan je de verschillende openingstijden zien van de verschillende huisartslabs. De openingstijden verschillen per locatie dus ik verzoek je om het goed door te nemen.

Zorg ervoor dat je altijd 48-72 uur voor vertrek de PCR test laat afnemen. Je meldt je aan voor de test via HetHuisartsLab. Daar word je geregistreerd en met de unieke code (voorletter, achternaam, geboortedatum) kun je, wanneer je vertrekdatum valt in de periode 01-07 t/m 31-08, kosteloos de test af laten nemen. Je ontvangt de uitslag van deze test per sms en mail. Deze ontvang je uiterlijk om 00:00 uur ’s nachts de dag na afname. De mail van HetHuisartsLab heb je nodig als bewijs dat je negatief getest bent en om onderstaande stappen op te volgen. Mocht je voor vertrek de mail niet ontvangen hebben, neem dan contact op met HetHuisartsLab. Mocht je bij vertrek nog steeds niet de mail ontvangen hebben, meld je dan bij de TUI balie voor vertrek. Bekijk onze PCR test pagina voor meer informatie.

Groetjes,

Dimi

Reageer