Vraag

annulering september/ oktober arabia azur resort hurghada

  • 23 juli 2020
  • 7 reacties
  • 134 Bekeken

hallo

Lees dat voor september / oktober de reizen zijn geannuleerd voor Arabia in Hurghada.

Houd dit in alleen voor dit hotel of voor heel Hurghada?dat de reizen niet doorgaan.

 


7 reacties

Reputatie 5
Badge +4

Beste @Bollie50,

Er is inderdaad besloten om Egypte (Hurghada en Marsa Alam) t/m in ieder geval donderdag 8 oktober niet meer aan te bieden. Dit heeft echter enkel betrekking op de reizen die worden uitgevoerd met vluchten van TUI fly. Op het moment van schrijven zijn de vluchten die worden uitgevoerd door Transavia t/m woensdag 12 augustus geannuleerd. Het is dus wellicht nog wel mogelijk om in september of oktober af te reizen naar Egypte in combinatie met vluchten van Transavia. Deze mogelijkheid bieden wij ook aan op de reizen die wij naar Egypte aanbieden. Houdt er echter wel rekening mee dat Transavia op lange termijn haar vluchtschema kan veranderen of dat het reisadvies voor Egypte voor langere termijn nog negatief blijft, waardoor er überhaupt niet kan/mag worden gereisd. Dit zal de toekomst moeten uitwijzen en is helaas op dit moment nog koffiedik kijken.

Groetjes,

Mark

Hoi Mark

Is het dan wel mogelijk naar Sharm el sheik?

En dus wel mogelijk met Transavia naar Hurghada?

Heb geboekt voor november ,zie geen Transavia vluchten staan bij pakketreis naar Arabia azur resort.

Hoorde nu zelf ps dat jullie tot november de reizen annuleren.

vr gr

 

Reputatie 5
Badge +4

Beste @Bollie50,

De badplaats Sharm-el-Sheikh wordt alleen aangeboden vanaf luchthaven Eindhoven. Op het moment van schrijven zijn alle reizen t/m 31 oktober naar Sharm-el-Sheikh geannuleerd.

De pakketreizen met TUI fly naar Hurghada en Marsa Alam zijn op dit moment geannuleerd t/m 8 oktober. Als je kijkt voor een vertrek in november, dan is het dus te verklaren waarom je wél reizen met TUI fly kan terugvinden, aangezien de voorlopige planning nu staat dat TUI fly zelf weer gaat vliegen op Hurghada en Marsa Alam ná 8 oktober. Uiteraard is dit onder voorbehoud en van diverse factoren afhankelijk, dus het blijf momenteel nog onzeker of ook deze datum haalbaar is.

Als je eerder naar Hurghada of Marsa Alam wilt vertrekken, dan is dat dus mogelijk met Transavia. Momenteel zijn de pakketreizen met Transavia naar deze twee badplaatsen geannuleerd t/m 12 augustus. Ook hier blijft het natuurlijk een slag onder de arm houden.

Groetjes,

Mark

Hallo Mark

Heb zelfs nu gehoord dat er dit jaar niet meer naar Hurghada word gevlogen door tui  ,klopt dit?

Vr gr

Beste,

Wij “vertrekken” de 29ste Oktober naar Marsa Alam, Egypte. Wat is bekend over deze vluchten, met TUI Fly, naar Marsa Alam?

Hoe is het verder in Egypte, wat is de verwachting? Avondklok, mondkapjes overal en gesloten horeca? 

Snap dat alles heel onzeker is maar ik zou als reiziger graag de nodige informatie ontvangen. Liefst vroegtijdig dan kunnen we nog omboeken bijvoorbeeld.

Mvrgr

Marcel

Reputatie 5
Badge +4

Beste @Bollie50,

De informatie uit mijn vorige post kan je aanhouden en is voor Egypte tevens de meest recente informatie. Het bericht dat TUI reizen naar Hurghada niet meer gaat aanbieden in 2020 en/of dat TUI fly niet meer naar Hurghada gaat vliegen kloppen dus niet.

Groetjes,

Mark

Reputatie 5
Badge +4

Beste @EMEM,

De pakketreizen met TUI fly naar Hurghada en Marsa Alam zijn op dit moment geannuleerd t/m 8 oktober. De reizen met Transavia zijn momenteel geannuleerd t/m 12 augustus. Voor jouw reis is er momenteel dus geen aanvullende informatie van toepassing. Op basis hiervan gaat jouw reis dus vooralsnog ook gewoon door.

De informatie over de corona maatregelen die momenteel in Egypte gelden hebben wij niet voorhanden. Het heeft op dit moment weinig nut om deze informatie te delen, aangezien het reisadvies voor Egypte momenteel nog op oranje staat. De informatie kan tussen nu en jouw vertrek eind oktober ook nog meerdere keren veranderen. Ervaring leert dat dit ook vaak het geval is op veel vakantiebestemming, zoals nu in Antwerpen maar ook eeder al in delen van Spanje. Zodra de vakanties naar Egypte weer opstarten, kan je alle relevante corona maatregelen hier terugvinden.

Dank voor je begrip!

Groetjes,

Mark

Reageer