Vraag

Haalt TUI in de komende dagen Nederlanders op in Paramaribo?

  • 16 maart 2020
  • 2 reacties
  • 154 Bekeken

Vliegt TUI deze week nog naar Paramaribo om Nederlanders op te halen? Zo ja, op welke manier kan ik dan eventueel een ticket reserveren voor 1 of 2 studentes die nu nog in Paramaribo zitten. Hun stageplek is gesloten en kunnen niets meer doen, vandaar het verzoek.


2 reacties

Reputatie 5
Badge +4

Beste @REDoeve,

Wat een ontzettend vervelende situatie voor jullie studentes. Op het moment van schrijven is de volgende informatie bekend omtrent het reizen van- en naar Suriname:

TUI zal reizigers die op dit moment in Suriname verblijven, ophalen op hun oorspronkelijk geboekte terugreisdatum. Dit blijft vooralsnog het geval tot en met 22 maart. Als reizigers zelf eerder terug willen, dan kunnen zij kosteloos omboeken indien plaats beschikbaar. Reizigers kunnen hiervoor contact opnemen met het TUI kantoor op Curaçao +5 999 848 888.

Wellicht dat het een mogelijkheid is om contact op te nemen met het TUI kantoor op Curaçao op het bovengenoemde nummer, om na te gaan wat hierin de mogelijkheden zijn. Houdt hierbij rekening met de lokale openingstijden, die kan je hier terugvinden.

Veel succes in deze hectische tijd!

Groetjes,

Mark

Dank je wel Mark. Helaas zijn de meiden niet met TUI heen gevlogen. Ik ga na of er alsnog tickets te koop zijn voor de terugvlucht.

 

Reageer