De TUI Reisbureaus zijn weer open!

  • 11 juni 2020
  • 0 reacties
  • 548 Bekeken

Reputatie 5
Badge +1
  • Community Manager TUI
  • 266 reacties

Nog een week of 3 dromen van mooie bestemmingen en dan is het toch echt zo ver…. Vanaf 1 juli gaan we weer op reis!

Daarom staan we ook bij onze TUI reisbureaus weer voor je klaar. Zo kun jij op je gemak en goed geïnformeerd je vakantie boeken. Natuurlijk hebben we wel wat aanpassingen gedaan, zodat het boeken van je reis prettig en veilig verloopt, zowel voor jou als voor onze medewerkers.

Of je nu een nieuwe vakantie wilt boeken, een vraag hebt, of een bestaande boeking wilt omruilen, bij onze TUI reisbureaus kun je terecht voor een persoonlijke afspraak. Onze medewerkers staan voor je klaar met al hun kennis en inspiratie, denken met je mee en beantwoorden al je vragen. We helpen je graag met het reserveren van je reis van A tot Z, inclusief excursies, autohuur en verzekeringen.

Lees hieronder alles wat je moet weten voor je langs gaat bij je TUI reisbureau.

Maak een afspraak bij je TUI Reisbureau

In onze winkels kunnen we per dag een maximaal aantal mensen ontvangen. Daarom zijn onze TUI reisbureaus op afspraak geopend. Een afspraak maken doe je via onze afsprakentool, waar je de datum en het tijdstip van je afspraak zelf kunt selecteren. Je kunt een afspraak maken om langs te komen in de winkel, maar ook om een gesprek via videobellen te voeren.

 

Persoonlijk gesprek via beeldbellen

Wil je graag in gesprek met één van onze reisadviseurs maar liever vanuit je eigen omgeving? Dat kan! Door een afspraak te maken voor een gesprek via beeldbellen boek je je vakantie wel op afstand, maar net iets persoonlijker. Je reserveert online in de afsprakentool een tijdsblok voor het videogesprek.

 

Kom langs in de winkel

Kom je toch liever langs bij een TUI reisbureau bij jou in de buurt? Dan ben je van harte welkom. Ook voor een afspraak in de winkel kun je met de afsprakentool zelf de datum en het tijdstip kiezen van je bezoek. Op onze reisbureaupagina selecteer je de winkel naar keuze om een afspraak te maken. Staat de winkel bij jou in de buurt hier nog niet tussen? Bel of mail dan met je reisbureau om een afspraak in te plannen.

Na het plannen van je afspraak krijg je een bevestiging, waarin de maatregelen in de winkel worden toegelicht. Ook bellen we je vervolgens nog even op om de richtlijnen kort te bespreken. Wanneer je langskomt vind je de regels trouwens ook nog op de deur. Kortom: ze zijn niet te missen.

Welke maatregelen zijn er in de TUI reisbureaus getroffen?

We plannen de afspraken ruim in zodat er nooit teveel mensen tegelijk in de winkel zijn. Ook mogen klanten maximaal met z’n tweeën binnenkomen. In de winkel dient er uiteraard altijd de gepaste afstand van 1,5 meter te worden gehouden.

Bij binnenkomst word je uiteraard begroet, maar dit doen we zonder handen schudden. Helaas mogen we ook geen koffie en thee meer schenken. Er is voldoende desinfecterende handgel en we vragen je hier gebruik van te maken. Ook is de winkel voorzien van desinfectiemateriaal, waarmee na ieder bezoek de stoelen en bureaus worden gereinigd. Op de balies zijn plexiglas schermen geplaatst zodat de medewerkers uitgebreid met de klant kunnen praten, zonder besmettingsgevaar.

Je bent van harte welkom in één van onze 130 TUI winkels. Hoewel je bezoek iets anders zal verlopen dan je gewend bent, blijft onze TUI smile onveranderd.

 

Ontvang je de persoonlijke benadering van onze reisagent liever in je eigen omgeving? Maak dan een afspraak met één van onze mobiele reisagenten. Zij komen bij je thuis samen met jou je vakantie samenstellen. Lees hier meer over op het TUI Reisblog.


0 reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Reageer