Sticky

Stel jezelf voor

  • 11 december 2018
  • 34 reacties
  • 408983 Bekeken

Reputatie 4
Badge +1
Welkom! In dit topic stellen de communityleden zich aan elkaar voor. Wees niet bang om hier iets over jezelf te vertellen. Hoe ziet je ideale vakantie eruit? Wat is je leukste vakantie ooit geweest? Wat hoop je uit de TUI Customer Community te halen en wat zou je willen bijdragen? We zijn razend benieuwd…

34 reacties

Reputatie 4
Badge +1
Hallo allemaal,

Cool dat TUI nu ook een Community heeft! Mijn naam is dus Marieke en ik reis graag! Mijn mooiste vakanties waren Argentinië, Marokko en Cuba, maar ik kan ook erg genieten van plaatsen in Europa, zoals van het mooie Andalusië. Een paar jaar geleden ben ik daar dan ook getrouwd, namelijk in het mooie stadje Arcos de la Frontera 🙂

Binnenkort ga ik met TUI naar Curacao, en daar heb ik nu al superveel zin in! Dus heb je nog tips!? Dan hoor ik dit graag. Op mijn wensenlijstje staat verder nog Indonesië, Zuid-Afrika, de nationale parken en west-kust van Amerika, een expeditie naar Antartica en nog heeeel veel meer..!

Adios!

Marieke
Reputatie 4
Badge +4
Hoi!

Mijn naam is Arie en kan wel een beetje zeggen dat ik TUI fan ben, en daarom ook blij dat deze Community er is! Zo kunnen we elkaar tenminste op de hoogte houden van leuke nieuwtjes en helpen met de pre-vacation stress. Al die vragen die je soms kan hebben, he...

Ik ben al op veel plekken geweest door Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Azië, maar ook voor een weekend weg in Nederland draai ik mijn hand niet om. Mijn mooiste twee reizen waren toch wel naar Hong Kong en Cuba omdat het daar heel anders is dan in Nederland, maar ben vaak te vinden op Bonaire.

Tot snel!

Arie
Reputatie 3
Badge +2
Hallo allemaal!

Een heel mooi initiatief en een leerzame omgeving! Mijn naam is Michael, ik ben werkzaam bij de afdeling Customer Services Center in Enschede en ik draag graag mijn steentje bij. Goede voorbereiding is het halve werk wordt altijd gezegd. En dat klopt altijd!

De opvulling van een vakantie is voor iedereen anders. Ik trek er graag op uit, denk aan stedentrips. Berlijn, New York, Parijs, Krakau, Kopenhagen, Bergen (Noorwegen). Heerlijk om andere talen te horen en zelf te spreken. Cultuur op te snuiven en mijn blik te verbreden. Ik heb in tegenstelling tot anderen niet echt de drang om de verste bestemmingen op te zoeken. Er is nog zoveel te zien in Europa! Des te mooier dat TUI mij alsnog de kans heeft gegeven om in het verleden kennis te maken met Curaçao, Marokko, Gran Canaria en New York. Engeland (Yorkshire) en Oostenrijk (Karinthië) blijven toch mijn lievelingsoorden.

Ik hoop dat ik anderen kan helpen om zo goed mogelijk voorbereid op reis te gaan!

Groetjes Michael
Badge
Ik ben Ger en samen met mijn vrouw maken wij eens per jaar een grotere reis met bus
Wij hebben onder andere reizen gemaakt naar Roemenie, Sint Petersburg en de Baltische Staten geweest. Ook de rest van Europa is ons niet onbekend.
Door in deze groep deel te nemen hoop ik andere te kunnen helpen en met mijn vragen bij een ander terecht te kunnen
Groeten Ger
Reputatie 3
Badge
Mijn naam is Erik (Snorry) en afgelopen 17 december werd ik 53 jaar. Ik ben meer dan twintig jaar getrouwd met Petra en we zijn afgelopen maart oma en opa geworden van een kleindochter. Geen thuiswonende kinderen.
De afgelopen twee jaar reisde ik, samen met mijn vrouw of met vrienden, regelmatig naar Europese steden en zonnige bestemmingen. Wij willen dit de komende jaren blijven doen en richten ons daarbij op de buitenseizoen perioden.
Afgelopen jaar zijn we voor het eerst naar het Zwarte zeestrand van Sunny Beach geweest en hebben een Stedentrip naar Sofia in Bulgarije gemaakt en waren direct verkocht. We gaan vaker naar dit prachtige en mooie vakantieland maar willen eveneens naar andere landen.

Vanuit mijn video en film-hobby informeer ik graag anderen over mijn ervaringen en belevingen. Op mijn reizen probeer ik mijn voorliefde voor historische trams en treinen tevens vast te leggen. Gaan we altijd op zoek naar het plaatselijke eten en dranken (wijnen maar voor mij vooral de lokale bieren).
In 2016 ben ik alleen naar Zwitserland op (auto-) road-trip geweest om naast mijn treinen en tramhobby iets te zien van mijn favoriete maar helaas niet meer levende Freddie Mercury (en Queen) in Montreux. In Zwitserland heb ik tevens een aantal filmlocaties van de James Bond-films bezocht. Verder lees en puzzel ik graag en werk als ICT-manager bij het Rijk. Een uitstekende combinatie en combineerbaar.

In de afgelopen veertien maanden zijn we geweest in:
Stedentrip Rome, Italië (inclusief fietstocht, Hotel Albergo Sole);
Stedentrip Lissabon, Portugal (Hotel Olaias, TukTuk-tocht met Paula en Tramlijn-28E);
Zon- en strandvakantie Puerto del Carmen, Lanzarote (TIME TO SMILE Guinate Club);
Zon- en strandvakantie Sunny Beach, Bulgarije (Hotel Majestic en verborgen Bulgarije excursie);
Stedentrip Koblenz, Duitsland;
Stedentrip Sofia, Bulgarije.

Voor 2019 willen we graag naar:
Zon- en strandvakantie Gambia of Zanzibar
Stedentrip Plovdiv, Bulgarije
Zon- en strandvakantie Sunny Beach
En in het najaar nog een stedentrip of een warme plaats opzoeken dit kan bijvoorbeeld Egypte of Marokko zijn. Op de verlanglijst staan nog een treinvakantie door de Balkan landen, De Gouden Cirkel IJsland, Zuid-Afrika en de Noordkaap met het Noorderlicht.

Petra & Erik (Snorry)
Reputatie 2
Badge +1
Hallo allemaal,

Wat een leuk initiatief. Ik ben Melissa, ik ben werkzaam op het Customer Services Center in Enschede. Ik probeer ieder jaar zoveel mogelijk te reizen. In het jaar 2018 heb ik een rondreis gemaakt door West- Amerika met mijn ouders, broer en twee vrienden. We hebben in 17 dagen zoveel mooie dingen gezien en meegemaakt. Naast deze mooie rondreis heb ik ook nog een aantal andere vakanties gehad. Zoals Ibiza, Faro, en Lissabon. Ik heb in 2013 een half jaar gewoond op Curacao. In dit half jaar heb ik ook gewerkt op het Customer Services Center. Vanuit Curacao ben ik ook nog met een collega naar Aruba en Bonaire geweest. We hebben een auto gehuurd om het eiland te verkennen.

Voor het jaar 2019 heb ik een rondreis Thailand staan! Als iemand nog tips heeft, hoor ik dit graag!

Ik hoop dat ik anderen kan helpen om zo goed mogelijk voorbereid op reis te gaan!

Groetjes,

Melissa
Reputatie 3
Badge +1
Hallo Allemaal,

Mijn naam is Simone Stoffers, ik ben 4e jaars student verpleegkunde aan het Windesheim in Zwolle. Naast mijn studie werk ik op een afdeling waar mensen wonen met vergevorderde dementie.
Als student heb ik best nog wel een aantal weken vakantie buiten de reguliere vakanties om, en in deze weken mag ik graag op vakantie gaan. Mijn vakanties boek ik altijd bij Tui vanwege het uitgebreide aanbod en de deskundige medewerkers.

In 2018 ben ik op vakantie geweest naar Kos met een vriendin, naar Tenerife met mijn vriend en nog naar New York met mijn vriend. Daarnaast heb ik ook nog een stedentrip naar Berlijn gedaan. Dit alles geboekt bij Tui!

Voor 2019 en verder staan er nog veel bestemmingen op mijn lijstje. Een rondreis door Cuba en een rondreis door Java en Bali behoort tot de opties.

Ik hoop dat ik met mijn ervaringen andere mensen kan helpen om het maximale uit hun vakantie te halen!

Groetjes,

Simone
Badge
Hallo allemaal.
OOnze namen zijn jos en joke.
Wie kan ons goede raad en tips geven over Egypte.
WWij houden van snorkelen en willen graag een dagje woestijn mee maken.
Wij hebben echter nog maar een keer een vliegreis gemaakt.
Gr Jos
Reputatie 5
Badge +4
Beste iedereen,

Leuk dat er nu zoiets als de TUI Community bestaat! Uiteraard ben ik als velen hier ook een echte reisfanaat. Griekenland heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik heb al meerdere eilanden bezocht en ben van plan er zeker nog wat af te vinken op m'n lijstje. Verder ben ik laatst voor het eerst op een fantastische All Inclusive vakantie op de Dominicaanse Republiek geweest en staat er over enkele weken een geweldige reis naar New York City op de planning!

Ik denk dat mijn meest bijzondere reis toch wel die van Zuid-Korea is geweest. Een enorm interessant, divers en prachtig land. Ik ben zeker van plan om hier nog eens naartoe terug te keren. Als ik daarnaast ergens (kosteloos) naartoe zou kunnen gaan, dan staat Australië op nummer één! Wie weet wat de toekomst in petto heeft...

Groetjes,

Mark
Reputatie 4
Badge +1
Hallo allemaal.
OOnze namen zijn jos en joke.
Wie kan ons goede raad en tips geven over Egypte.
WWij houden van snorkelen en willen graag een dagje woestijn mee maken.
Wij hebben echter nog maar een keer een vliegreis gemaakt.
Gr Jos


Hi Jos en Joke,

Welkom op de community. 🙂 Van de koelte van het water naar de droogte van de woestijn. Klinkt inderdaad als een mooi contrast ten opzichte van jullie voorgaande vakanties. Leuk!

Wisten jullie al dat jullie via dit topic om advies kunnen vragen? Je kunt dan zelf een nieuw topic starten! Vermeld in de titel goed dat je zoekt naar inspiratie voor een vakantie naar Egypte en vermeld in de omschrijving jullie specifieke wensen. Wie weet krijg je via de community wel de gouden tip! 💡

Groetjes,

Pieter
Badge
Mijn naam is Louis Mijn mooiste vakanties waren Costa Rica , sri Lanka en brazilie mijn leeftijd is momenteel 71 jaar wij houden van groeps rondreizen ik heb verschillende hobby's zoals biljarten bridgespel en puzzelen
Badge
Hallo allemaal,

Mijn naam is Natasja! Leuk dat er zoiets bestaat! Ik ben 24 jaar en doe de opleiding verpleegkundige in de psychiatrie. Daarnaast hou ik erg van reizen!! Mijn mooiste reizen waren Los angeles en Newyork. Bijzonder en een wereld van verschil met hier. Mooi om zulke dingen mee te maken. Zulke reizen blijven je altijd bij.

Nu dit jaar wil ik ook weer een verre reis maken. Ik twijfel tussen Curaçao, Mexico (Cancun), Bali of Zanzibar. Hebben jullie tips of denk je hier moet je echt heen! Laat het weten!!!

Groetjes,

Natasja
Reputatie 3
Badge
Dag allemaal,
Mijn naam is Carl van de Wouw.
Na mijn bijna 37 werkzame jaren ben ik nu alleen nog maar met mijn twee hobby’s bezig.
ik ben Weerman bij een radiozender: Rick FM (Publieke Lokale Omroep voor Regio Amstelland) en ik ga graag met vakantie naar mijn favoriete vakantiebestemming.

Ik heb al heel wat vakanties bij TUI geboekt en heb er naar volle tevredenheid van genoten.
Voor 1993 ging ik naar Europese bestemmingen zoals Mallorca, Kreta, Madeira en de Canarische Eilanden.
Begin jaren ‘90 bezocht ik een aantal malen Bonaire, Curacao en Aruba.
Prachtige eilanden met een heerlijk tropisch klimaat waar je het hele jaar naar toe kunt.
Sinds 1993 ben ik qua bestemmingen op Aruba blijven ‘hangen’. Dit is voor mij nog maar de enige bestemming waar ik met vakantie naar toe ga.
ik boek ook altijd de zelfde accommodatie; Tamarijn All Inclusive Aruba.
ik ben er nu 31 keer geweest en heb een hechte band opgebouwd met het vriendelijke personeel van de accommodatie.
Voor mij is dit de meest prettige bestemming, mijn ‘tweede thuis’.
Ik heb een visuele en mobiele beperking.
Ik reis alleen.
In de reviews over dit hotel kom je mij regelmatig tegen.
Mijn volgende vakantie naar Aruba is al weer geboekt.

Met vriendelijke groet,
Carl.
Badge
wij hebben al heel veel vakanties geboekt bij TUI. Dit jaar voor het eerst een groepsrondreis. 3 weken door Thailand vanaf 22 augustus. De reis is nog niet gegarandeerd dus dat is best nog even spannend. Gaan we wel echt naar Thailand. Hoe doen jullie dat. De reis os nog niet gegarandeerd. Je hoort pas 3 weken van tevoren of de trip doorgaat. Hebben jullie een plan B? Wat als het niet doorgaat dan heb je nog 3 weken om een alternatief te vinden. Benieuwd Joe jullie dat doen.
Badge
met willem,wil graag een reisje maken met 3 personen,malta of Cyprus,reis met hotel,of appartement,augustus,8 dagen,niet te gek duur,heeft tui een mooie aanbieding voor ons,gr willem
Reputatie 2
Badge
Hallo Iedereen,

Leuk dat wij mee mogen doen aan de TUI community.
Mijn naam is Theddy en samen met mijn moeder Diny ga ik al jaren op vakantie.

Samen hebben we de Canarische eilanden bezocht maar ook Spanje, Portugal en Frankrijk.
Dit jaar staat in Juni voor ons Fuerteventura op de agenda, we gaan naar RIU Oliva Beach in Corralejo.

Inmiddels komen wij al jaren met veel plezier in verschillende RIU Hotels & Resorts.

Wij hopen onze ervaringen met jullie te kunnen delen!

Groetjes,

Theddy & Diny
Reputatie 3
Badge
Beste Theddy & Diny,

Welkom bij de TUI-Community.
Ik ben benieuwd naar jullie verhalen.
Ik kom op maandag 4 maart met mijn tweede bijdrage over Aruba.

Met vriendelijke groet,
Carl.
Badge
Hallo iedereen,
Ik ben Bansie en reis graag. Dit jaar Turkije.

Groet,

Bansie
Badge
Hoi Allemaal,
Ik ben Ingrid (Ing19) kom uit Aruba. Wil vaak naar mijn eiland terugreizen maar helaas kan dat niet zo vaak als ik wil. Verder hou ik van reizen en wil meer van de wereld ook zien.
Lees graag de tips en tops van iedereen.

Groetjes,
Ing
Reputatie 1
Badge
Hoi allemaal,

Mijn naam is Hilda, 34 jaar en ik ben sinds januari in dienst bij TUI als Customer Services Specialist. Het is ontzettend leuk om aan deze community te mogen deelnemen en mijn kennis en (reis)ervaringen hier te delen.

Ik hou erg van stedentrips: Londen, Berlijn, Madrid, Parijs... Ook tegen een mooie rondreis zeg ik geen ‘nee’. Mijn favoriet is zeker Zuid-Afrika. Ik hoop in de toekomst nog veel meer moois te gaan zien tijdens mijn reizen.

Tot snel op de community!

Groetjes,
Hilda
Badge
Hi allemaal,

mijn naam is Jos Meijer en ik ben al heel wat jaartjes werkzaam in de reisindustrie. Helaas niet aan de toeristische kant maar meer in het technische vlak (gebouwonderhoud voor TUI). Doordat ik hier werkzaam ben heb ik al heel veel kunnen reizen. Afgelopen januari nog naar Australië! Verder heb ik in de loop der jaren een aantal bezoeken gebracht aan de VS, IJsland, Indonesië, Thailand en daarnaast mag ik ook heel graag cruisen. Misschien kan ik niet altijd "in depth" reageren over acco's maar ik deel heel graag mijn ervaringen.

Tot ziens in deze community,

groet, Jos
Badge
Hallo allemaal

Mijn naam is Renate en ik ben 51 jaar . Ik ga dit jaar voor het eerst alleen op vakantie. Best een beetje spannend.( met name het vliegen ) Ik ga naar Rhodos en ken het eiland gelukkig wel een beetje, maar hoop hier ook nog wat tips te vinden van dingen die leuk zijn om alleen te ondernemen.

Sta open voor tips en of suggesties

Groetjes
Renate
Badge
Hallo allemaal,

Ik ben Kelly, 36 jaar en Belgische. Een 8-tal jaren geleden kwam ik bij Tui.nl terecht toen ik op zoek was naar een leuke last minute. Het werd een cruise naar de zuidelijke Caraïben, een onvergetelijke reis.

Intussen maakte ik ook al een rondreis in Costa Rica en Thailand/Cambodja.

Voor onze volgende trip zal de keuze wellicht gaan tussen Mexico en Indonesië.

Groetjes

Kelly
Badge
Hello Everyone
First and foremost my apologies for not writing in Hollands I have lost being able to write my native language over the many years. My name is Henry Kok and I was born in Amsterdam Oost.
My family and I emigrated to the USA in 1954 and have lived there ever since. I have visited and worked in your beautiful country a number of times, although I still consider Nederland also my country which I have never will forget. I am an disabled Vietnam Veteran and presently retired in The Villages, Florida.
This will most likely be one of my last visits to my mother country and very much looking forward to seeing Amsterdam again.
However, since I bought my ticket through the American Forces Travel network I have had nothing but problems with my reservations on TUI and they won't let me upgrade to deluxe so I am stuck in Comfort on the way over and economy on my return. I would very much appreciate if anyone might have some suggestions as to be able to upgrade to deluxe on both flights. I assure you I am more than will to pay for the upgrade, but TUI has not allowed me to do so. This has been going on since January 2019.
Thanks for your help.😉
Badge
Hallo reizigers van deze aardbol.
Ik heet Peggy, ben 56 jaar oud en heb een dochter van 16.
Ik ben al vele jaren klant bij TUI maar ben nu pas lid van de community...wat een leuk initiatief.
Vandaag heb ik een reis geboekt naar de Dominicaanse Republiek. Een mega dure reis 😬 , maar het leven is kort en je weet maar nooit. Mijn dochter heeft de ziekte van Lyme, eindelijk gaat het iets beter met haar en ik gun haar deze intercontinentale vlucht. Spannend...spannend...
Ik heb al het eea van de planeet gezien, maar het is natuurlijk peanuts als je kijkt hoeveel landen deze aardbol rijk is. India heeft het meeste indruk op mij gemaakt, in Mexico ben ik ooit bijna weggeregend (3 weken lang, de schimmel stond ons in de schoenen; ik verzin het niet!), Parijs heeft mijn hart gestolen toen ik jong was en ik daar gewoond heb.
Mijn droom is ooit een cruise rond de wereld te kunnen maken. Zo'n reis van enkele maanden.
Maar dan eerst maar even meespelen met de loterij ...😆
Zal enkele van mijn vakantiebestemmingen opnoemen : Noorwegen, Finland, Parijs, Andalusië, India, Nepal, Singapore, Turkije, Egypte, Tenerife, Mallorca, Ibiza, Malta, Sicilië, Rome, Mexico, Guatemala, Belize, Florida, California en en ... ja nu komt het ... Zeeland - Renesse. De laatste reisbestemming was met onze🐶 (dit moet een chihuahua voorstellen) in hotel de Gooische Stromen, een prachtig hotel waar honden zijn toegestaan. Een aanrader mocht je met je huisdier een vakantie binnenslands zoeken.
Ik hou van vreemde culturen en ben polyglot. Dus heb je vragen over reizen of culturele aangelegenheden: let me know.

Reageer