Vraag

Wanneer is Time to Smile Artemis boekbaar voor 2021?

  • 27 juni 2020
  • 2 reacties
  • 37 Bekeken

We hadden een fantastische vakantie geboekt waarbij we 1 week naar Time to smile Artemis op Kos zouden gaan , daarna met de boot over naar Rhodos en daar 1 week verblijven in Time to smile Osiris. 
Helaas is onze vakantie in mei geannuleerd dus we willen deze vakantie in mei 2021 opnieuw boeken.
Nu is Osiris op Rhodos wel te boeken maar Artemis op Kos staat nog steeds tot oktober 2020.
Heeft iemand een idee wanneer Artemis voor 2021 te boeken is?
Groet Yolande


2 reacties

Reputatie 4
Badge +3

Hoi Yolande,

 

Welkom op de Community! Je had zeker een fantastische reis geboekt. Ik weet dat ze bij de productafdeling van TUI ontzettend druk bezig zijn met het opbouwen van het zomerseizoen van 2021. Omdat dit veel vroeger is dan normaal, komt hier veel bij kijken en is het nog niet voor alle accommodatie mogelijk om de reis voor 2021 te boeken. TUI streeft er naar dit zo snel mogelijk zichtbaar te hebben op de website, maar helaas is er geen concrete of exacte datum. Je kunt hiervoor de website in de gaten houden. Mocht je in de tussentijd vragen hebben over het boeken van je reis in 2021 kun je altijd contact opnemen met ons Customer Services Center of langs gaan bij één van onze reisbureaus. 

 

Fijn weekend!

Groetjes,

Anouk

Reputatie 5
Badge +4

Beste @Yolande Schmidt,

Wat een ontzettend leuk vooruitzicht! Toevallig heb ik twee jaar geleden exact dezelfde reis gemaakt, dus mocht je vragen hebben of iets anders, laat het weten!

Nog een fijn weekend,

Mark

Reageer